Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kindervakantieweek Warmond

15 augustus 2022 : 18 augustus 2022

Stichting Kindervakantieweek (SKW) organiseert sinds 1987 jaarlijks tijdens de laatste week van de zomervakantie een week lang leuke activiteiten voor Warmondse kinderen van groep 1 t/m 8.

Deze week is bij de meeste Warmonders beter bekend als de “Warmi week”. Er wordt door de organisatie ieder jaar weer met veel enthousiasme gewerkt aan een uitgebreid programma om voor iedere leeftijdscategorie een te gek en gevarieerd programma neer te kunnen zetten. Zoals voorgaande jaren speurtochten, professionele schminckers, ballonartiesten en reptielenshow voor de onderbouw.

Voor de bovenbouw duikworkshop, suppen, hutten bouwen, de overnachting voor groep 6, 7 en 8 en de welbekende spooktocht. We proberen ook overlappende programma’s neer te zetten zoals een roofvogelshow. Om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden, zijn wij afhankelijk van vrijwilligers en sponsoren.

Helaas is het niet voor alle kinderen financieel haalbaar om deel te nemen aan de kindervakantieweek en voor die kinderen betalen wij de kosten zodat het voor ieder kind mogelijk is om deel te nemen aan de mooiste week van de zomervakantie!

Gegevens

Begin:
15 augustus 2022
Einde:
18 augustus 2022
Site:
https://www.warmi.nl/

Locatie

‘t Joppe, Warmond
Koudenhoorn 2
Warmond, Zuid-Holland 2361 CP Nederland
+ Google Maps