Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshops & Kinderconcert St. Cecilia

19 maart 11:00 : 26 maart 21:00

DOE MEE MET DE WORKSHOPS EN HET CONCERT EN/OF KOM KIJKEN BIJ HET CONCERT

Workshops 19 maart 2023
Tijd: 10:00-12:00
Locatie: @Hok, Voorhout

Kinderconcert 26 maart 2023
Locatie: @Hok, Voorhout

Doelgroep: 7 t/m 12 jaar

Hoe leuk zou het zijn om met een groot orkest op te treden? Hiervoor hoef je helemaal geen instrument te kunnen spelen.

Workshops
Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout organiseert op zondag 19 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur speciaal voor kinderen van 7 jaar tot en met 12 jaar verschillende muziekworkshops.

Het Concert
Een week later, op zondag 26 maart, ga je alles wat je geleerd hebt laten horen tijdens een concert. Dat hoef je niet alleen te doen. Dat doen we samen met het harmonieorkest van St. Cecilia. Je kunt dan aan al je familie, vriendjes en vriendinnetjes laten zien en horen hoe leuk het is om muziek te maken. Je zit dan tussen het orkest, soms voor het orkest en misschien ben je wel heel even de dirigent.

 

Op 19 maart kun je kiezen uit de volgende twee workshops:

Workshop 1In alles zit een ritme. Alle muziek heeft ritme. Maar wat is dat nu precies? Hoe kan je ritme horen? Kun je het nadoen? Met verschillende muziek en op verschillende manieren leer je wat een ritme is.

Workshop 2: Creatief met muziek. Niet iedereen speelt een instrument. Om muziek te maken hoeft dat ook helemaal niet. Er zijn veel meer manieren om muziek te maken. Soms met al je spulletjes die je gewoon in huis of in de schuur hebt. Tijdens deze workshop ga je muziek maken met…..ja dat vertellen we nog even niet.

We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke workshop: Verrassing op muziek!. We gaan dan samen met elkaar muziek maken. Maar hoe? En met wie? Dat is nog een verrassing. Wel verklappen we alvast dat we er een FEESTJE van gaan maken.

Aan de workshops zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op: INSCRHIJFFORMULIER WORKSHOPS

Gegevens

Begin:
19 maart 11:00
Einde:
26 maart 21:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

De Combibrug (Raymond)
E-mail:
raymond@combibrug.nl
Bekijk de site van Organisator