Welkom op onze challenge pagina!

Op deze pagina vind je de leukste uitdagingen gewoon online. Iedereen kan meedoen! Klik op wat je het liefste doet bijvoorbeeld zang en dans of ga je liever voor een sportieve uitdaging dat kan ook!

De Combi Workout Challenge

Lekker blijven bewegen is gezond! De Combi Workout kan je iedere dag doen, alleen of samen! Wij dagen je uit om 2 weken iedere dag deze Workout te doen. Je kan het doen als je op staat, maar ook halverwege de dag of juist aan het einde van de dag samen met je ouders of je vrienden.

Degene die kan laten zien dat hij of zij dit 2 weken lang volhoudt en ons een sportief filmpje stuurt kan een sportieve prijs winnen. Dus sta op en start meteen met de leukste work out! Stuur je filmpje op voor 1 Januari naar rosa@combibrug.nl 

Dans en Zang Challenge

Het is kerstvakantie! Dat betekent dat we nóg meer tijd hebben om te zingen en te dansen. We hebben een leuke Challenge! Doe je mee?

In het volgende filmpje leren Rosa en Yolijt jouw het refrein aan van het nummer ‘Zomaar een koude decembernacht’ , geschreven door rep en roer musicals (ook te vinden op YouTube).

Maak een filmpje van jezelf (Of laat het door iemand anders filmen) en laat zien dat jij dit liedje ook kunt zingen en dansen!  Stuur vervolgens het filmpje vóór donderdag 24 december naar

rosa@combibrug.nl We maken een mooie compilatie van alle filmpjes. Maar leuker nog: Je kunt ook nog iets winnen!  Nou, waar wacht je nog op? Ik zie je filmpje wel verschijnen. Fijne kerst !

Doe mee met de MuziekChallange!

Kies 1 van de 4 opties, film jezelf en stuur deze nog vóór 1 maart 2021 op naar rosa@combibrug.nl.  Vergeet niet om in de mail te vermelden op welke school je zit. De school met de meeste leukste filmpjes, wint iets leuks! Succes en veel plezier.

 

 

Hieronder de link naar de karaoke versie:

https://m.youtube.com/watch?v=mXowVOirLWI

Vanaf 0:30 sec.