Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blokfluit les (vanaf 6 jaar)

3 maart 10:00 : 12:00

Blokfluitles saai? Absoluut niet! Om dit te bewijzen gaat Crescendo op 6 januari 2022 het nieuwe jaar van start met een geweldig spannende blokfluitworkshop. Dieren staan centraal.

De dieren wonen in de notenflat zoals de blokfluit genoemd wordt. Een blokfluit vol echte muzieknoten. En in de flat wonen de notendieren zoals meneer dolfijn, meneer gans, meneer beer en meneer aap. Ze wonen allemaal in de gaten van de blokfluit aan de voorkant en aan de achterkant, waar de duim op het gaatje past is het wc raampje. Die moet altijd dicht want anders gaat het stinken in de flat.

De workshop duurt twee uur en aan het einde van de workshop laten de kinderen horen wat ze geleerd hebben. De toehoorders zullen verbaasd staan over het resultaat!

Het geheel staat onder de bezielende leiding van Njola Ritzen die bij Crescendo ook al de dreumes- en peuterlessen verzorgt.

 

Wie:    vanaf 6 jaar
Waar:  blauwe zaal, Julianakerk
Tijd:    10.00 tot 12.00 uur. (bij meer inschrijvingen een extra workshop van 13.00- 15.00 uur)?

Kosten: €5,- p.p.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 maart
Tijd:
10:00 : 12:00
Evenement Categorie:
Site:
crescendosassenheim.nl

Organisator

Crescendo Sassenheim
E-mail:
opleiding@crescendosassenheim.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Julianakerk, Blauwe zaal
Julianalaan 6
Sassenheim, Zuid-Holland 2171 GN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie