Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4 tegen 4 voetbaltoernooi voor Voorhoutse scholen bij VV Foreholte

14 juni 13:30 : 17:00

4-tegen-4 voetbaltoernooi voor Voorhoutse scholen bij VV Foreholte
Na het succes van de eerste editie, keert het populaire Voorhoutse 4-tegen-4 voetbaltoernooi terug! Opnieuw zullen basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met 8 de strijd met elkaar aangaan op sportpark de Elsgeest. Aarzel niet en schrijf je snel in met jouw team om een geweldige voetbalmiddag te beleven bij voetbalvereniging Foreholte. Kom je als team verkleed in het thema vakantielanden? Dan maak je kans op een extra prijs! 

 

Datum: woensdag 14 juni

Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Uiterste inschrijfdatum: woensdag 7 juni

Thema: Vakantielanden

 

Doelgroep: Het 4 tegen 4 toernooi is bedoeld voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 van alle basisscholen in Voorhout. Alleen leerlingen van dezelfde school mogen samen een team vormen. Helaas kunnen leerlingen die buiten Voorhout naar school gaan niet deelnemen.

 

Indeling: Het toernooi is onderverdeeld in drie groepen: groep 3 + 4, groep 5 + 6 en groep 7 + 8. Bovendien wordt er onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Let hierop bij de inschrijving!

 

Spelregels: Het voetbalspel dat gespeeld wordt tijdens dit toernooi is eenvoudig en geschikt voor iedereen. Om het spannend te maken, wordt er in toernooivorm gespeeld. De begeleiders van het team leiden de wedstrijden. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en de uitslagen door te geven.

 

Inschrijving

  • Inschrijving is mogelijk tot en met 7 juni en verloopt via het formulier van de Combibrug.
  • Schrijf je in als team, niet individueel. Vermeld naast de naam van het team ook de voornamen en achternamen van de teamleden.
  • Elk team mag uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen bestaan;
  • Er zal een aparte jongens- en meisjespoule zijn. Wij willen namelijk zoveel mogelijk gelijkwaardige teams tegen elkaar laten spelen. In uitzonderlijke gevallen is het toegestaan dat een meisje in een jongensteam wordt ingeschreven, bijvoorbeeld als het niet lukt om een volledig jongensteam samen te stellen of als zij ervaring heeft met voetballen in jongensteams;
  • Om samen een team te vormen, dienen leerlingen bij elkaar in de klas te zitten.

 

Geef bij het invullen van het ticket de naam van de school, de groep en de voor- en achternaam van minimaal 4 teamleden op

 
Schrijf je in via het volgende formulier

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
13:30 : 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

VV Foreholte
Sportlaan 10
Voorhout, Zuid Holland 2215 NA Nederland
+ Google Maps