Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Badmintonfestival in park Rustoff voor jong en oud

18 juni 13:00 : 17:00

Badmintonclub Dynamo Sassem organiseert aankomende zomer een superleuke Airbadminton introductie middag voor jeugd en volwassenen in park Rusthoff te Sassenheim. Air Badminton is een dynamische outdoor sport en kan gespeeld worden op verschillende ondergronden zoals op hard court, gras en zand. Je speelt het met je vrienden, je buren, familie en/of studiegenoten en kan letterlijk overal! In parken, speeltuinen stranden of pleinen of gewoon op straat. Airbadminton is voor alle leeftijden. Het kan relaxed met z’n tweeën , actief met z’n vieren of zelf spectaculair met z’n zessen. Airbadminton is op ieder niveau uitdagend. Het draait om snelheid, reactievermogen en conditie.  

 

Zaterdag 18 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur kan men vrijblijvend kennismaken met deze nieuwe sport.  Wij hebben rackets en airshuttles en normale shuttles.  Makkelijke (sport) kleding is handig ! Er zijn leden van BC Dynamo waarmee je een echte wedstrijd kan spelen.  

 

Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren door het spel en de mogelijkheden van badminton voor thuis of in verenigingsverband.

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
13:00 : 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Badmintonclub Dynamo Sassem
Telefoon:
0252 221 725
E-mail:
nancymassaro[at]ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Park Rustoff
Voorhavenkwartier 76
Sassenheim, Zuid-Holland 2171 EH Nederland
+ Google Maps