Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basketbal Clinic Groep 2/3 (reservelijst)

12 juni 2021 09:45 : 11:00

Schrijf je in voor de reservelijst en we mailen je als er een plekje vrij komt. Ook ontvang je een mail over een eventuele 2de clinic of andere activiteit!

Dit wil je niet missen! Schrijf je snel in voor de leukste basketbal Clinic. In teams gaan we aan de slag met leuke balspellen en kennismaken met basketbal. Veel plezier maken staat voorop!

 

Voor wie? kinderen uit groep 2 en 3

Wanneer? 12 juni om 9:45 tot 11:00 uur

Waar? Sporthal de Schans

 

Ouders kunnen thuis meekijken via een besloten live-stream, omdat ze er helaas nog niet bij kunnen blijven. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuk cadeautje om thuis verder te oefenen.

 

Deelname is gratis. De clinic is in sportzaal de Schans (Nijverheidsweg 6) in Voorhout. In verband met corona zijn de kleedkamers niet beschikbaar en is het de bedoeling dat kinderen in hun gymkleren komen.

Schrijf je je in via deze site. Je ontvangt dan eerst een bevestiging vanuit de Combibrug en later een mail vanuit Basketballvereniging Forwodians.

 

Heeft u nog vragen mail ons gerust op tc@forwodians.nl

 

 

Belangrijk om je in te schrijven, zodat wij volledig verantwoord onze activiteiten kunnen organiseren. Let op! Inschrijven betekent een plekje minder voor een ander kind. Zorg dat je aanwezig bent.

Uiteraard blijf je thuis als je verkouden bent of andere klachten hebt. Zowel ouder als kind.

Ouders worden verzocht hun kinderen alleen te brengen en op te halen. Je mag niet blijven kijken bij de activiteit! Ouders en andere volwassenen houden ten alle tijden de 1,5 meter afstand.

Op deze manier kunnen we lekker blijven bewegen.

Wij hebben er zin in! #weblijvenbewegen

Gegevens

Datum:
12 juni 2021
Tijd:
09:45 : 11:00
Evenement Categorie:

Organisator

Basketbal Forwodians
E-mail:
tc@forwodians.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sporthal De Schans
Nijverheidsweg 6
Voorhout, 2215 MH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-50860419
Bekijk de site van Locatie