Combibrug

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Basketbal 3×3 scholentoernooi (groep 5 t/m 8)

25 juni

Basketbaltoernooi voor alle scholen in Teylingen
Het is weer zover! Basketballvereniging Forwodians organiseert het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi op zondag 25 juni in sporthal De Schans Nijverheidsweg 6 in Voorhout (naast de sportschool Thea Hoogervorst) Let op dat je naar de juiste sporthal komt! Op de Nijverheidsweg geldt een parkeerverbod zone wat inhoudt dat het niet is toegestaan op de rijbaan te parkeren. Wanneer het kan graag lopend of per fiets komen in verband met gebrek aan parkeergelegenheid!

Het is een toernooi waar alle leerlingen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen in Teylingen kunnen deelnemen. Schrijf een team in met je school en speel je een heus 3×3 toernooi. Er is een beker voor de winnaar! Zo’n team bestaat uit 3 tot 5 kinderen uit dezelfde groep (verschillende klassen mag natuurlijk wel). Dat mag een mix zijn van jongens en meisjes, met maximaal 2 kinderen die op basketball zitten. 

PROGRAMMA:
Groep:  5 en 6
Aanmelden:  10:30 uur
Start Toernooi:  10:45 tot 13:45 uur

Groep:  7 en 8

Aanmelden:  14:00 uur
Start Toernooi:  14:15 tot 17:15 uur

Er wordt gespeeld in teams van 3 tegen 3. Maximaal 5 spelers per team. (Houdt er rekening mee dat een team niet uit alleen basketballers mag bestaan)

Aanmelden kan via de volgende link: 
 
 

LET OP! Inschrijven per moet per team gebeuren! Niet individueel!

Uiterste inschrijfdatum is 11 juni. 

Locatie

Sporthal De Schans
Nijverheidsweg 6
Voorhout, 2215 MH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-50860419
Bekijk de site van Locatie